Advies en Service

Advies op locatie
Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste kleur of bij het berekenen van de juiste vierkante meters? Dan is “advies op maat” wellicht een optie voor u. Samen kunnen we dan stap voor stap de juiste keuze maken voor uw type vloer. En kan de kunnen we ook tevens kijken naar de ondervloer en afwerking van uw vloer. Advies op maat kunnen wij u aanbieden voor € 69,95, deze kosten krijgt u tevens terug als u de vloer besteld.

Opstart service
Opstart service is voor de handige doe-het-zelver die graag even een duwtje in de goede richting wens te krijgen. Deze service bieden wij gratis aan, bij het leveren van de vloer. Samen kijken we dan naar de volgende punten: Aan welke muur te beginnen, hoe te starten, welk gereedschap heb ik nodig, waar die ik rekening mee te houden en welke marges moet ik inbouwen voor het werken van de vloer.

Legservice
Leg service, is het volledig uitbesteden van de door u aangekochte vloer. Wij zullen de vloer volledig monteren en afwerken indien gewenst. U kunt hierbij denken aan het leggen van de vloer, het plaatsen van de staande plinten of platte plinten. Tevens kunnen wij de deuren inkorten, de oude vloer verwijderen en afvoeren en het afwerken van randen bij bijvoorbeeld de trap of dergelijke. Deze service zal altijd los geoffreerd worden, en zal na uw akkoord uitgevoerd worden.